Hvis du er på udkig efter et personligt lån, er det vigtigt, at du ved, hvilke trin du skal gennemgå. Dette kan trods alt have været en ulempe ved at komme sig over en periode. Tretrinsprocessen er som følger:

Fuldfør anAppointmentSo, når du har fundet en bank, som du kan gøre forretninger med, skal du finde den rigtige bankmand. Borte er de dage, hvor bankfolk satte sig ned for at tale en mod en. Disse dage vil du blive tilbudt mulighed for at komme ind og mødes med et lån officer når som helst du vil. Dette er et godt tidspunkt at se, hvordan bankmanden håndterer personlige spørgsmål. Hvis du ikke kan lide, hvad du bliver tilbudt, eller du befinder dig taler om en række emner og emner, fortælle lånet officer du vil tale med dem senere. Du skal vide på forhånd, at banken mener det alvorligt med at tjene penge. Hvad långiver er villig til at gøre for dig kan være meget anderledes end hvad du tilbydes.

Tjek legitimationsoplysningerSå når de lader dig tale med lånet officer, bliver du nødt til at få en kopi af din kredit rapport for at tjekke deres økonomiske sundhed. Meget af dette kan gøres på internettet. Så er du nødt til at finde ud af, hvor meget kredit banken rent faktisk har til rådighed. Meget ofte vil denne kredit være meget mere begrænset end hvad du ville nyde. Den nederste linje er at sikre, at din kredit rapport er korrekte. Hvis banken har en ejerandel eller kontrol interesse i en virksomhed eller virksomhed, kan der være mindre mulighed for at få lån fra denne kilde. Kig efter FDIC (Federal Deposit Insurance Corporation) segl på døren.

Spørg rundt sammenligne, hvad banken er villig til at give dig. Tjek alle de muligheder, du har, herunder baggrunden for lånet officer, før du taler med nogen.

Overvej at få et kreditkortDet er ikke svært at få et kreditkort i disse dage. Banken kan tilbyde dig et forhåndsgodkendt kort. Med dette værdifulde kort er det næsten umuligt at sige nej. Du ønsker at holde et par kreditkortlinjer åbne og til at lave en fil af dem, som kan hjælpe dig, som du gør dit lån shopping.

Fordelene ved en forhåndsgodkendt kort er:

Det hjælper dig med at holde din kredit linje fra at blive skåret i sidste øjeblik

Det sparer tid, fordi du ikke behøver at gå kører frem og tilbage i linjen for at få pengene

Det gør ansøger om en bil lån, boliglån, kreditkort, eller ethvert andet lån meget lettere, da kredit officerer har ingen grund til at udspørge dig om din kredit

Det øger din kredit score, forudsat at du foretager betalinger til tiden

Husk, selv hvis du ikke får forhåndsgodkendt, bare spørg. Bare har en kopi af din kredit rapport klar, så du kan fortælle lånet officer du vil gøre din forespørgsel. Hvis nogen beder om dine personlige oplysninger, skal du bare sige, “Jeg ringer tilbage til dig.” Brug derefter de oplysninger, de giver dig, til at tjekke pengeinstituttet. Hvis de ikke ved, hvem du er, så sig: “Jeg ringer tilbage.”

En sidste ting, der er faste retningslinjer banken skal følge her. Banken ville ikke åbne en konto, før ansøgerens job er etableret, og de har afsluttet et vist antal års tjeneste. I nogle tilfælde foretager de en automatisk gennemgang for at fastslå, at du er gratis, eller at du har midlertidige problemer. Bare forklar, hvad der virkelig skete, og forklar, hvad der er blevet rettet, og forklar, at situationen er blevet løst. Hvis du har arbejdet på samme job i 15 år, det er godt. De vil gerne lade tvivlen komme dig til gode. Med andre ord er en långiver tænker, at du ved, hvad du laver, da du har været på samme job et vist antal år og tilbyder at foretage en indbetaling uden risiko. For at få det lån, du måske nødt til at betale højere satser. Men hvis du sætter dig selv i den situation, fantastisk! Husk at gøre alt, hvad du kan for at lade banken godkende dit lån. Det er en vital livsproces, der vil gå langt i at gøre dit økonomiske liv så meget mere effektivt og stressende-fri og sikker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.