Hvad tænker du, når det kommer til din ikke indlæse investeringsforening valg? Er du gemme øre og ofrer dollars?
Er du tilbringe din tid kigge på bekostning nøgletal, analysere Morningstar rating og søger fonde med lave gebyrer og ikke afgifter, 12b1? Hvis du er ligesom de fleste mennesker, kender du disse ting ind og ud. Du har brugt timer evaluere dem, og din valgte investeringsforeninger koste lidt for at købe og vedligeholde. Men de stadig udfører ikke til dine forhåbninger og forventninger.
Så hvorfor sker dette? Fordi denne form for investering fokuserer på omkostninger i stedet for værdien.
Investorer med denne filosofi har som regel interviewet mange rådgivere. Men i stedet for at forsøge at finde nogen passende med en fornuftig tilgang, de kun ønsker at vide, hvem der har de laveste afgifter. Det er som at gå til det billigste auto værksted og få den bedste pris, men bilen stadig kører ikke godt.
Så er der de investorer, der ring eller email mig, der ønsker en henstilling om en ubelastet investeringsforening. De ønsker en 12b1 gratis, men de ignorere helt spørgsmålet om hvordan fonden kan udføre.
Begge disse typer af investorer tilbringe deres tid på at forsøge at redde øre og i processen mister dollars. I stedet for at falde i den penny klog, dollar tåbelige fælde, er her nogle ideer, der vil hjælpe dig med at evaluere ende fortjeneste i stedet for kun kortsigtet besparelse.
1. Skift dit fokus fra penny klemning at kigge på det store billede: Hvad kan en investeringsforening eller rådgiver gøre for dig, ikke hvor meget gør det kostede? Hvorfor? Hvis du køber en given ingen belastning gensidig fond på det rigtige tidspunkt og det gevinster en ryddelig 15% for dig over en 6 ugers periode, ville du virkelig bekymrer sig om omkostningerne? Hvis en investeringsforening — eller rådgiver for sags skyld – kan give dig overlegen ydelse og en stigning på flere procentpoint over din lejlighedskøb prisen pick ikke ville du betale en ekstra 0,25%?
2. overveje at finde et gebyr-baserede investeringsrådgiver, der bruger en fakta-baserede metode og har en track record med angivelse af disse former for afkast. For eksempel, i min egen praksis brugte jeg en tendens tracking tilgang for at få mine klienter i markedet på April 29, 2003. Plus vores forskning og hjemmearbejde førte os til at anbefale midler, der fik overalt fra 11,50% til 22,00% over de følgende 6 uger. Hvordan gjorde du i løbet af denne tid? Tror du nogen af mine klienter pleje om en af disse midler har en lille 12b 1 afgift? Eller om de har de laveste omkostninger nøgletal i branchen? Jeg kender de ikke.
Den nederste linje er at se på omkostningerne som afbalanceret af ydeevne og det er hvor du finder værdi. Derefter søger sande værdi ikke simpel besparelser, nyde sunde dollar-niveau afkast og ikke svede skillinger.

4 Comments on Hvordan at finde værdi i ubelastet gensidig finansiering af investering

  1. Somebody essentially help to make seriously posts I might state. That is the very first time I frequented your web page and thus far? I amazed with the research you made to make this actual put up incredible. Fantastic task!

  2. Thanks for sharing excellent informations. Your website is so cool. I am impressed by the details that you?¦ve on this web site. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this website page, will come back for more articles. You, my pal, ROCK! I found just the info I already searched everywhere and simply could not come across. What an ideal website.

  3. I think other web-site proprietors should take this site as an model, very clean and wonderful user friendly style and design, let alone the content. You are an expert in this topic!

  4. Some genuinely great articles on this web site, thanks for contribution. “We are always in search of the redeeming formula, the crystallizing thought.” by Etty Hillesum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.