Der er fordele og ulemper ved at købe nu og da at betale senere. Førstnævnte kan hjælpe dig med at betale dit lån hurtigere af og undgå, at inkassofirmaer ringer. Sidstnævnte kan øge dine månedlige betalinger og påvirke din kredit score negativt. Opret påmindelser i din kalender for at minde dig om at betale dit lån tilbage til tiden. Udbetalingsdatoer bør forlænges, da forsinkede betalinger kan skade din kredit score. Hvis du ikke foretager dine betalinger til tiden, kan din kreditværdige score blive påvirket af Køb nu Betal senere.

Før du handler online, skal du sørge for at kontrollere din kredit score. Det er muligt at rette din kredit score, før du ansøger om en BNPL. Hvis din kredit historie har været dårlig, kan et kreditkort være et levedygtigt alternativ. Du kan købe nu, og det kan hjælpe dig med at betale anden gæld. Vær opmærksom på, at du sandsynligvis vil blive opkrævet et forsinket gebyr.

Det bliver mere almindeligt at købe nu og betale senere. Dette er ikke kun til fast fashion. Wayfair, Lululemon og Urban Outfitters har alle introduceret en køb nu-betal senere-mulighed. Amazon Mechanical Turk gennemførte for nylig en undersøgelse og fandt ud af, at 49% var mænd og 51% var kvinder. Deres gennemsnitlige indkomst var mindre end $ 20K. Selvom procentdelen af forbrugere, der tjente mellem $ 20-40K, var lav, steg den til 26% blandt dem, der tjente mellem $ 40-80K og derover.

Et køb nu, betal senere service har en stor fordel: evnen til at betale i månedlige rater med mange betalinger udskudt – se mere her om elgiganten afbetaling. Kunder kan spare penge og undgå at komme i gæld ved at betale i korte perioder. Det er muligt at bruge for meget, hvis dine betalinger ikke er overkommelige. Det er afgørende fuldt ud at forstå de omkostninger og risici, der er forbundet med denne service.

Mens mange mennesker finder dette koncept tiltalende, er det vigtigt, at du overvejer din økonomiske situation, før du overvejer en køb-nu, pay-late-mulighed. Disse programmer opkræver ikke renter og beregnes, når opgørelsen er lukket. Denne type finansiering er stadig en god mulighed. Det kan være et godt valg, hvis du overholder din betalingsplan. Nu er det tid til at undersøge denne mulighed.

Du kan også forsinke din betaling i op til et år med køb nu, betal senere tjenester. Hvis du betaler hele saldoen, inden fristen udløber, vil nogle store virksomheder ikke opkræve renter. Du betaler en højere rente i andre tilfælde. Disse satser kan være så lave som 39,9% ÅOP. Dette er stadig mindre end den pris, du ville betale for at købe varen med det samme. Denne mulighed kan være dyr og kan føre til betydelig gæld, hvis betalingen ikke foretages til tiden.